Kroupy padaly například v obci Obrubce. MLADOBOLESLAVSKO - Velkou částí Mladoboleslavska se prohnala poměrně silná bouřka doprovázená velmi silným větrem i kroupami. Lámala stromy, některé z nich spadly na elektrické a telefonní kabely. 

Hasiči měli několik hodin poměrně hodně práce. Zasahovali u desítek případů. "Především šlo o stromy, které spadly na silnice, elektrické dráty, telefonní vedení, ale i domy. Kromě toho jsme i čerpali vodu ze zatopených míst. Naštěstí by vždy mělo jít jen o materiální škody, nikdo by neměl být zraněn," uvedl mluvčí krajských hasičů Jan Sýkora. Mnoho silnic zůstalo delší dobu uzavřeno, než se k nim hasiči dostali od jiných událostí.

U Ptýrova po 19. hodině havarovali dobrovolní hasiči. "Ti jeli k odstranění spadlé větvě na silnici, přičemž řidič najel na jinou větev na silnice a došlo k havárii, při které se vozidlo převrátilo na bok. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Alkohol u řidiče vyloučila dechová zkouška," uvedla k nehodě mluvčí Policie ČR Mladá Boleslav Barbora Schneeweissová. 

Vyvrácené stromy v Bakově nad Jizerou Nehoda hasičů u Ptýrova