Od pondělí 13. listopadu neprojedete částí ulice 17. listopadu v Mladé Boleslavi.MLADÁ BOLESLAV - Ve dnech 13. listopadu až 10. prosince se musí řidiči připravit na úplnou uzavírku části ulice 17. listopadu v Mladé Boleslavi, a to konkrétně od křižovatky s Jiráskovou ulicí po kruhový objezd na křižovatce s Havlíčkovou ulicí.

Silničáři tam provedou celoplošnou opravu povrchu komunikace a výstavbu ostrůvku pro přechod vozovky. Průjezd zmíněnými křižovatkami omezen nebude. Přesto si tato uzavírka vyžádá dočasné změny v provozu městské hromadné dopravy. Zároveň dojde k zavedení jednosměrného provozu mezi jednotlivými vnitrobloky, zrušení autobusové zastávky v ul. 17. listopadu v obou směrech, kdy autobusy městské hromadné dopravy budou po dobu rekonstrukce jezdit po objízdných trasách. 

Všichni parkující motoristé ve zmíněném úseku ulice dostali za stěrač upozornění, kde najdou v době uzavírky alternativní plochy k parkování. Tím bude asfaltové parkoviště v Havlíčkově ulici, poblíž budovy odboru dopravy boleslavského magistrátu. Po celou dobu uzavírky a dopravních opatření bude umožněn příjezd a přístup všem složkám IZS.

 V ulici 17. listopadu bude celoplošná oprava,