MLADÁ BOLESLAV Volby jsou tady a politici o sobě opět dávají vědět. Mladoboleslavská ODS ale předvedla, že strana zřejmě pořádně nezná ani lidi na své vlastní kandidátce. Je totiž plná chyb. Zaškrtli jsme je jako ve škole…

Překlepy, chyby, špatné zkratky a popletené univerzitní tituly. Zdá se, že předvolební plakáty, které určitě nebyly zadarmo, mladoboleslavské ODS vyráběl někdo silně pod „parou“.

Stačí se na chvíli zastavit u plakátovací plochy a člověk se nestačí divit. Chyb je na letáku tolik, že jsme se je rozhodli zaškrtat jako ve školním diktátu.

Posuďte sami: čtyřka na kandidátce, dlouholetý radní a jednatel firmy Compag Miroslav Neuman má špatně napsané příjmení. Náměstkyně primátora Miroslava Kašpárková ale i kandidáti Zdeňka Kuhnová, Přemysl Siřínek a Tomáš Zajíček mají špatně nebo s chybou uvedené univerzitní tituly.

Zajímavá chyba je u posledního na kandidátce, řidiče Václava Boteho. Ten má mít u jména zkratku ml. (jako mladší). Má tam ale uvedeno mld. Snad si to voliči nevyloží tak, že je třeba miliardář…

Doufejme, že politici podobně nečtou, nepíšou a neschvalují také vyhlášky, které ovlivňují životy nás všech.

Další volební bizáry na sebe určitě nenechají dlouho čekat, pošlete nám své úlovky do redakce.

Předvolební leták mladoboleslavské ODS je plný chyb.