Silnici z Tuřic přes Předměřice až do Benátek čeká rekonstrukce.BENÁTKY NAD JIZEROU – Rekonstrukce silnice v Benátkách nad Jizerou a jejich okolí patří k nejnákladnějším stavbám, které kraj plánuje udělat. Přijde na více než 80 milionů korun.

Celková původně navržená oprava silnice druhé třídy číslo 610 se týká úseku přes obce Tuřice, Předměřice nad Jizerou, prochází městem Benátky nad Jizerou a končí v městské části Kbel.

První etapa začíná na náměstí Na Burse, povede přes Benátky nad Jizerou a skončí v Kbelu. V úseku je jak klidová část (parkování), tak i část pro pěší, cyklisty i běžný dopravní provoz.

„S realizací této první etapy se počítá také v letech 2018 až 2019. Předpokládané náklady na akci činí 82,6 milionů korun bez DPH,“ informovala mluvčí Středočeského kraje Helena Frintová s tím, že pokud projekt projde schválením IROP, měla by už v příštím roce opravená silnice sloužit řidičům.

Silnici z Tuřic přes Předměřice až do Benátek čeká rekonstrukce.Silnici z Tuřic přes Předměřice až do Benátek čeká rekonstrukce.Silnici z Tuřic přes Předměřice až do Benátek čeká rekonstrukce.Silnici z Tuřic přes Předměřice až do Benátek čeká rekonstrukce.