Neherce v mladoboleslavském divadle vyvedli ven strážníci. Foto: MP Mladá BoleslavMLADÁ BOLESLAV – O jednoho herce navíc mělo v pátek večer divadelní představení v Městském divadle Mladá Boleslav. Až na pódium se tam dostat opilý a zřejmě i drogami omámený muž.

Do divadelní budovy se polsky hovořící muž protáhl společně s kuřáky, když si šli během přestávky zakouřit. Zatímco všichni se pak vrátili zpět do svých křesel, muž si vyšel na pódium a začal se po něm procházet. Pak si našel volné místo v hledišti, kde se rozhodně slušně nechoval.

„Hlídka dotyčného muže z divadla vyvedla a vzhledem k tomu, že nemohl prokázat svou totožnost a nespolupracoval, byl předveden na obvodní oddělení Policie ČR,“ informoval ředitel Městské policie Mladá Boleslav Tomáš Kypta.

I zde se dále choval, jako by orgány veřejné moci konaly pro jeho zábavu. „Jeho chování bylo pravděpodobně ovlivněno požitím nějakých omamných či psychotropních látek,“ míní Kypta.
Policistům se ve spolupráci se strážníky podařilo totožnost ověřit až po více než dvou hodinách. Věc dále šetřila policie v rámci svých kompetencí.