Láska až za hrob na Zvířeticích. Foto: E. ChládkováZVÍŘETICE - Na Zvířeticích se lidé nejen vzdělávají, ale také baví. Teď tam měli jedinečnou možnost vidět divadelní představení přímo pod hvězdami. A zájem byl obrovský.

Manželství až za hrob, humorná lechtivá komedie o tom, co jsme ještě nevěděli o manželství a milostných vztazích. Tak bylo uvedeno představení Divadelního spolu Tyl podporovaného městem Bakovem nad Jizerou, které se odehrálo v sobotu večer na zřícenině zámku Zvířetice.

Šlo se o historicky první představení spolku na zřícenině, které bylo již v předprodeji zcela vyprodané. Organizátoři z Turistického informačního centra Zvířetice si ovšem bravurně poradili a umožnili zakoupit tak zvané lístky na stání přímo před představením. Dostalo se tak na všechny zájemce. Nechybělo ani občerstvení.

Představení sklidilo velký úspěch nejen v podobě závěrečného aplausu, ale i během inscenace doprovázené smíchem diváků, kteří se skutečně dobře bavili.

Láska až za hrob na Zvířeticích. Foto: E. ChládkováLáska až za hrob na Zvířeticích. Foto: E. ChládkováLáska až za hrob na Zvířeticích. Foto: E. ChládkováLáska až za hrob na Zvířeticích. Foto: E. Chládková