Nehoda na dálnici D10 na úrovni Chudoples. Foto iBoleslav.czD10 - Zhruba na 50. kilometru dálnice D10 ve směru od Bakova nad Jizerou na Mladou Boleslav došlo po 17. hodině k havárii osobního vozidla, které řídil mladý muž. Jak uvedl mluvčí Policie ČR Pavel Truxa, vozidlo se několikrát převrátilo přes střechu a skončilo v poli.

Na místo ihned vyjely všechny záchranné složky. "Na místě jsem ošetřili řidiče, který krvácel z nosu a měl menší odřeniny. Sanitkou jsme ho převezli do nemocnice v Mladé Boleslavi," uvedl mluvčí krajské záchranné služby Marek Hylebrant. Nikdo další ve vozidle naštěstí necestoval. "Při orientační dechové zkoušce nadýchal řidič ročník 1999 více než 2 promile alkoholu," doplnil Truxa s tím, že přesné okolnosti nehody jsou předmětem vyšetřování dopravních policistů.

Dálnice je nyní průjezdná jen jedním jízdním pruhem. Před nehodou se vytvořila menší kolona, ve které se řidiči v tuto chvíli zdrží do 10 minut. Objíždět se nevyplatí. Krátké video z místa nehody naleznete ZDE.