Nehoda u Chudoples. Foto iBoleslav.czMLADOBOLESLAVSKO - Plné ruce práce mají od rána záchranáři, hasiči i policisté kvůli nehodám na mladoboleslavských silnicích. Ta nejvážnější se odehrála pár minut po osmé hodině ráno u Chudoples.

Jak uvedla mluvčí policie Barbora Schneeweissová, řidič v červeném vozidle Ford Ka jel ve směru od Kosmonos na Chudoplesy, kdy se z dosud nezjištěných příčin dostal do protisměru, kde se čelně střel s protijedoucí škodovkou. "Oba řidiči utrpěli zranění, stejně tak i spolujezdkyně z vozidla Škoda Rapid. Všechny osoby převezli záchranáři do nemocnice," uvedla mluvčí.

Zatímco u řidiče rapidu byla orientační dechová zkouška negativní, u šoféra fordu ji nebylo možné kvůli jeho zdravotnímu stavu udělat. Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování. Na místo jedou i policisté s drony, aby karambol zadokumentovali i z výšky.

Další nehody pak dopravní policisté řešili například v Bukovně, kde osobní auto narazilo do lampy veřejného osvětlení. V Debři naopak řidič osobního auta narazil do plotu u silnice a následně se s vozidlem převrátil na střechu. V obou případech skončila nehoda jen pomačkanými plechy.

Nehoda u Chudoples. Foto iBoleslav.cz Nehoda u Chudoples. Foto iBoleslav.cz