ilustrační fotoMLADOBOLESLASKO - Sobotní dopoledne se nese ve znamení nehod. Dopravní policisté už řešili tři nehody, všechny byly se zraněním. Bouralo se u Horek nad Jizerou, Krásné Vsi a také přímo v Kosmonosech.

Poslední nehoda se stala v zatáčce mezi obcemi Horky nad Jizerou a Brodce nad Jizerou. Srazila se tam dvě osobní vozidla. "Na místě došlo ke zranění dvou osob. Příčina nehody je ale stále v šetření," uvedla pro iBoleslav.cz mluvčí středočeských policistů Michaela Richterová s tím, že alkohol u obou šoférů vyloučila dechová zkouška. Jen pár hodin předtím se o pár stovek metrů dál, konkrétně na křižovatce ve směru od Horek se včera odpoledne rovněž srazila dvě vozidla. I v tomto případě došlo ke zranění posádek vozů.

Další nehoda se stala mezi Krásnou Vsí a Katusicemi, kde se čelně srazila dvě osobní vozidla. Podle vyšetřování dopravních policistů řidič ročník 1992 přejel v zatáčce do protisměru, kde se srazil s protijedoucí Škodou Octavia. Výsledkem byly tři zraněné osoby, které skončily v péči záchranné služby a následně v nemocnici. I v tomto případě byl test na alkohol v obou případech negativní.

Sérii sobotních nehod ovšem odstartovala řidička ročník 1991, která poblíž Psychiatrické nemocnice Kosmonosy nabourala do sloupu veřejného osvětlení. Také ona skončila v péči záchranářů, ovšem její zranění by měla být naštěstí jen lehkého charakteru.