Nehoda na dálnici D10. D10 - O obrovském štěstí mohou hovořit silničáři na dálnici D10. Řidič kamionu tam ve vysoké rychlosti najel do světelné šipky, která upozorňovala na omezení na dálnici. Kamion, převážející cement, následně skončil v příkopu. 

Podle informací mluvčího středočeských hasičů Jaroslava Gabriela se nikomu naštěstí nic nestalo. Na místo vyjely dvě profesionální jednotky hasičů z Mladé Boleslavi a Mnichova Hradiště a v rámci mezikrajské výpomoci i hasiči z Turnova. "Z kamionu unikaly provozní kapaliny, konkrétně nafta. Hasiči část nafty přečerpali, ovšem velké množství se dostalo i do půdy. Z tohoto důvodu byli na místo povoláni i vodohospodáři z odboru životního prostředí," uvedl Gabriel.

Nehoda omezila provoz na dálnici a průjezd byl možný jen jedním jízdním pruhem. V odpoledních hodinách na místo dorazila specializovaná firma, která provede sanaci půdy, do které vytekla nafta. Před vyproštěním kamionu bude nutné přeložit náklad, následně začne vyprošťování havarovaného kamionu.

Okolnosti nehody šetří dopravní policisté.

Nehoda na 64. kilometru dálnice D10. Nehoda na 64. kilometru dálnice D10. Nehoda na 64. kilometru dálnice D10. Nehoda na 64. kilometru dálnice D10.