Identikit podezřelého muže. Foto: Policie ČRMLADÁ BOLESLAV – Zatím neznámý muž se pokusil znásilnit ženu v Nádražní ulici v Čejetičkách. Vše se odehrálo první lednový den kolem půl sedmé ráno. Útočník zatím uniká a policie prosí o pomoc.

Zatím neznámý pachatel zde u křižovatky ulic U Cukrovaru a Nádražní nejprve slovně a poté i fyzicky napadl a sexuálně obtěžoval třiapadesátiletou ženu.

„Hledaný muž je tmavší pleti, ve věku 30 až 35 let. Vysoký je zhruba 183 centimetrů, má štíhlou postavu a tmavé delší vlnité vlasy. Na tváři má neoholené tzv. strniště a působí zanedbaně. V inkriminované době byl oblečen do tmavší slabé bundy a tmavých riflí,“ uvedla mluvčí Policie ČR Mladá Boleslav Lucie Nováková.

Mladoboleslavští kriminalisté teď hledají muže na fotografii, jehož svědectví by jim významně napomohlo při vyšetřování případu pokusu o znásilnění. „Prosíme případné svědky, kteří muže na fotografii poznají, aby kontaktovali telefonní číslo 725 885 689, linku 158 nebo nejbližší policejní služebnu,“ dodala Nováková.