Skauti z Bělé rozdávali v ulicích města Betlémské světlo. Foto: T. Ježek / Skautské středisko SvornostBĚLÁ POD BEZDĚZEM – Začátek Štědrého dne byl v Bělé pod Bezdězem ve znamení Betlémského světla a také dobrých skutků.

První zájemci si pro Betlémské světlo přišli k České bráně v Bělé pod Bezdězem už před devátou hodinou. Po zapálení několika svíček v lucerničkách místních lidí se desítka skautů vydala udělat dobrý skutek - jako už tradičně přinesly děti něco dobrého také zvířátkům. I když při cestě zpět začalo pršet, rozdávání Betlémského světla to v žádném případě neovlivnilo. Kdo na skauty nečekal v ulicích města, tomu ho skauti přinesli až domů.

Skauti z Bělé rozdávali v ulicích města Betlémské světlo. Foto: T. Ježek / Skautské středisko SvornostSkauti z Bělé rozdávali v ulicích města Betlémské světlo. Foto: T. Ježek / Skautské středisko SvornostSkauti z Bělé rozdávali v ulicích města Betlémské světlo. Foto: T. Ježek / Skautské středisko SvornostSkauti z Bělé rozdávali v ulicích města Betlémské světlo. Foto: T. Ježek / Skautské středisko SvornostSkauti z Bělé rozdávali v ulicích města Betlémské světlo. Foto: T. Ježek / Skautské středisko SvornostSkauti z Bělé rozdávali v ulicích města Betlémské světlo. Foto: T. Ježek / Skautské středisko Svornost